Sloepverhuur Gorinchem

Bij ons ben je aan het juiste adres om te genieten van een idyllische tocht over de Linge. Sloepverhuur Gorinchem verhuurt meerdere sloepen die te varen zijn zonder vaarbewijs. Door het huren van onze sloepen kun je de mooie omgeving van de mooiste vestingstad van Nederland bekijken ter water. Of je nu met familie, vrienden of samen met je partner bent, Sloepverhuur Gorinchem biedt iedereen een ontspannen en sfeervolle dag vol vaarplezier aan!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een sloep huren bij Sloepverhuur Gorinchem? Reserveren kan via onze website www.sloepverhuurgorinchem.nl

Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen om een reservering te plaatsen. Wil je via de mail reserveren? Dat kan ook. Stuur dan een e-mail naar info@sloepverhuurgorinchem.nl met daarin naam, telefoon, datum en de gewenste tijd. Sloepverhuur Gorinchem neemt dan contact met je op. 

Prijzen

  • Toelichting prijs: Je huurt al een sloep voor maar € 35 per uur. Indien je langer huurt dan 3 uur, krijg je korting. Je betaalt dan voor de eerste 3 uur € 35 per uur en daarna € 25 per uur. Deze prijzen zijn inclusief brandstof.
  • Per uur vanaf: € 35,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant

Locatie