Disclaimer

Over de inhoud van Mooi Gorinchem

Mooi Gorinchem is hét online platform voor de promotie van de stad Gorinchem. Je vindt hier niet alleen informatie van de stichting Gorinchem Citymarketing, maar ook van onze partners in de stad en adverteerders. Iedere deelnemende partner is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.

Denk mee

We doen er alles aan om deze website actueel, volledig en juist te houden. Zie je een fout of ontbreekt er naar jouw idee informatie? Laat het ons weten, zodat we de site kunnen verbeteren. Je kunt reageren via contact voor klachten, meldingen en suggesties.
Persberichten, nieuwsbrieven e.d. kun je sturen naar de redactie van deze website: redactie@mooigorinchem.nl. De redactie zal per bericht oordelen of dit wordt geplaatst. Deze e-mails worden niet beantwoord. Op e-mails van beledigende aard wordt niet gereageerd.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. Mooi Gorinchem houdt het auteursrecht van (redactionele) informatie op Mooi Gorinchem, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s.

De foto’s op deze site mogen niet zonder toestemming van de redactie gebruikt worden voor andere media. Wil je een foto gebruiken, neem dan contact op met redactie@mooigorinchem.nl.