Overnachten

Heb je aan een dag niet genoeg om Gorinchem te ontdekken? Dan blijf je toch een dagje langer! In en om de vesting kun je bijzonder overnachten. Van een luxe suite of B&B in het centrum tot slapen in een fort. Je kunt ook kiezen voor een hotel en gratis parkeren aan de rand van de stad. Of neem je eigen boot of camper mee. De Lingehaven is een unieke ligplaats voor passanten midden in de stad. Net buiten het centrum is het hele jaar ook ruim plaats voor 20 campers met alle voorzieningen.

Bijzonder overnachten

© gz suites

Hotels

© B&B De Goesting

Bed & Breakfast

© Gorinchem Citymarketing

Aan het water

© Studio Ziezo

Kamperen

© Studio Ziezo

Discover Hospitality in hotel Goud & Zilver

Goud & Zilver is een uniek hotelconcept, gevestigd op verschillende plaatsen op de Langendijk. Heerlijk comfortabele suites die van alle gemakken zijn voorzien in het hart van de historische binnenstad. Met een al even aantrekkelijke ontbijtservice, waarvan zowel gasten als Gorcumers gebruik mogen maken.

Bert Roubos is de bedenker van Goud & Zilver, het concept dat van de Langendijk zo’n bloeiende hotelstraat heeft gemaakt in ruim twee jaar tijd. Hij is de BOS, zo lachen hij en zijn zus Annemarie: ‘Brother of Sister’. Annemarie draagt de titel SOO, ‘Sister of Owner’. Samen runnen ze de zeven bijzondere hotelsuites in hartje Gorinchem.

Lees verder