Wijnmakersdiner
zondag 5 oktober
Locatie
The Flint - Fire & CharcoalLangendijk 17
4201 CE Gorinchem Plan je route naar Wijnmakersdiner
vanaf jouw locatie
Contact

5 oktober as organiseren we bij The Flint een wijnmakersdiner.
Ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur.
Het 6 gangendiner is samengesteld met Gregory en enkele wijnhuizen.
Indien je wilt kun je van het wijnarrangement gebruik maken, dit betekent dat je bij binnenkomst een glas V8 prosecco krijgt. Bij 5 overige gangen zit een mooie bijpassende wijn, die toegelicht wordt door iemand van dit wijnhuis.
Het wijnarangement kost slecht €27,50 p.p.
Pinsa met sambalkruidenboter
V8 prosecco
Amuse
Tartaar van tonijn
Voorgerecht
Dry-aged gerookte ribeye carpaccio met truffelolie
Bourgogne Chardonnay – Jean Féry
Tussengerecht
Gemarineerde spicy garnalen met pesto en knoflook
Riesling Trocken - Weingut Korrell
Hoofdgerecht
Dry-aged entrecote met truffeljus, dry-aged ribeye met chimichurri en eendenborst met portsaus en kumquat
Baglio di Pianetto – Syrah - Sicilië
Dessert 1
Kaasplankje
Kopke Coronation Port – Jubileum
Dessert 2
Lekkernijtje met vanille-ijs
Domaine de Rombeau – Le Botaniste Muscat de Rivesaltes
De …
5 oktober as organiseren we bij The Flint een wijnmakersdiner.
Ontvangst is tussen 18.00 en 18.30 uur.
Het 6 gangendiner is samengesteld met Gregory en enkele wijnhuizen.
Indien je wilt kun je van het wijnarrangement gebruik maken, dit betekent dat je bij binnenkomst een glas V8 prosecco krijgt. Bij 5 overige gangen zit een mooie bijpassende wijn, die toegelicht wordt door iemand van dit wijnhuis.
Het wijnarangement kost slecht €27,50 p.p.
Pinsa met sambalkruidenboter
V8 prosecco
Amuse
Tartaar van tonijn
Voorgerecht
Dry-aged gerookte ribeye carpaccio met truffelolie
Bourgogne Chardonnay – Jean Féry
Tussengerecht
Gemarineerde spicy garnalen met pesto en knoflook
Riesling Trocken - Weingut Korrell
Hoofdgerecht
Dry-aged entrecote met truffeljus, dry-aged ribeye met chimichurri en eendenborst met portsaus en kumquat
Baglio di Pianetto – Syrah - Sicilië
Dessert 1
Kaasplankje
Kopke Coronation Port – Jubileum
Dessert 2
Lekkernijtje met vanille-ijs
Domaine de Rombeau – Le Botaniste Muscat de Rivesaltes
De prijs voor het diner is €67,50 p.p.
Ik zou het super tof vinden als jullie hier ook bij kunnen zijn.
Voordat het binnen enkele dagen online gaat wil ik jullie als eerste uitnodigen, maar voel je absoluut niet verplicht.
Indien je vegetarisch of veganistisch wilt dineren laat t me weten. Wij passen het menu voor u aan
Wanneer
- Zondag 5 oktober 2025 18.00 - 22.00 uur
Prijzen
- € 67,50