Stages

Stagiair mediaredactie

In deze stage ondersteun je de communicatiemedewerker met het uitvoeren van de contentkalender in 2023. Je bedenkt, maakt en plaatst content op (voornamelijk) digitale media, zoals website, blogs, nieuwsbrieven, social media en route apps. De contentkalender is leidend, maar je hebt veel ruimte om zelf ideeën te bedenken en je werkt ze zelfstandig uit. Hierin word je begeleid door de communicatiemedewerker. Je leert in deze stage alle facetten van content marketing in de toeristische sector.

Jij

bent een creatieve schrijver met een vlotte pen. Uiteraard schrijf je foutloos Nederlands en werk je secuur. Je hebt ervaring met digitale media of bent in staat nieuwe systemen snel onder de knie te krijgen. Je hebt geen moeite om contact te leggen met mensen en hulp te vragen als je iets niet snapt. Grafische vaardigheden zijn mooi meegenomen in deze stage.

Wij

Bij Gorinchem Citymarketing werken we met een klein team van zelfstandigen; een marketeer, communicatiespecialist en een binnenstadmanager. Er is een nauwe samenwerking met de VVV die in hetzelfde pand zit. Er is een gezellige, informele sfeer waar je jezelf kunt zijn en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een eigen laptop om op te werken en kunt zowel op locatie als thuis werken.

Interesse? Mail snel naar agnes@mooigorinchem.nl