Winkelen

Ook voor een dagje winkelen moet je in Gorinchem zijn. In de moderne winkelstraten kun je naar hartenlust je favoriete merken shoppen. Op de Langendijk en in de Burgstraat vind je veel kleine hippe winkeltjes en concept stores met een verrassend aanbod. De oude vesting met zijn smalle steegjes is ook leuk om doorheen te dwalen en te snuffelen tussen antiek en curiosa. 

Voor je dagelijkse boodschappen kun je in Gorinchem terecht bij verschillende winkelcentra. In elke wijk is er wel een gezellig winkelcentrum in de buurt met ruime, gratis parkeerplaatsen. Woonshoppers kunnen hun hart ophalen in Woonboulevard Spijksepoort: alles voor wonen, slapen en doe-het-zelf bij elkaar!

© Gorinchem Citymarketing

Koopzondagen in de vesting

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in de vesting tussen 12-17 uur. De supermarkten in de vesting zijn elke zondag van 12-17 uur open. Niet iedere winkel doet mee; deelnemende winkeliers herken je aan de poster. In december zijn er extra koopzondagen.

Parkeren is bijna overal gratis op zondag! 

Kijk hier waar je kunt shoppen & parkeren
© Met Anika

Koop lokaal

Support your locals! Kleine, lokale ondernemers geven kleur aan de stad, soms al generaties lang. Zij horen bij de stad en zorgen voor sfeer in de historische vesting. Ze sponsoren allerlei grote en kleine evenementen waar je vaak gratis naartoe kunt gaan. Zo dragen ze bij aan een levendige stad. Dus steun onze ondernemers en koop lokaal. Stadsgids Anika van der Kevie wijst je de weg en geeft tips over de leukste plekjes en winkels in Gorinchem. 

Tips van onze stadsgids
© Alex Media Partners

Woonboulevard Spijksepoort

© Gorinchem Citymarketing

Winkelcentrum Hoog Dalem

© Gorinchem Citymarketing

Markten

© Gorinchem Citymarketing

Piazza Center

Winkelcentrum Nieuw Dalem