Sfeervol winkelen in de vesting

Ook voor een dagje winkelen moet je in Gorinchem zijn. In de moderne winkelstraten kun je naar hartenlust je favoriete merken shoppen. Op de Langendijk en in de Burgstraat vind je veel kleine hippe winkeltjes, galeries en concept stores met een verrassend aanbod. De oude vesting met zijn smalle steegjes is ook leuk om doorheen te dwalen en te snuffelen tussen antiek en curiosa. 

Koopzondagen in de vesting

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in de vesting tussen 12-17 uur. De supermarkten in de vesting zijn elke zondag van 12-17 uur open. Niet iedere winkel doet mee; deelnemende winkeliers herken je aan de poster. In december zijn er extra koopzondagen.

Parkeren is bijna overal gratis op zondag! 

Kijk hier waar je kunt shoppen & parkeren

Shop met de Bliekenbon

De Bliekenbon is een echt Gorcumse cadeaubon; leuk om te krijgen, sympathiek om te geven! De bon is namelijk alleen te besteden bij Gorcumse ondernemers, dus je steunt er de lokale economie mee. Een originele 'bliek van waardering' voor een verjaardag, huwelijk of bedankje. Ook heel geschikt als relatiegeschenk of kerstpakket.

Zo werkt het

Winkelcentra

Voor je dagelijkse boodschappen kun je in Gorinchem terecht bij verschillende winkelcentra. In elke wijk is er wel een gezellig winkelcentrum in de buurt met ruime, gratis parkeerplaatsen. Woonshoppers kunnen hun hart ophalen in Woonboulevard Spijksepoort: alles voor wonen, slapen en doe-het-zelf bij elkaar!