Tips voor Moederdag in Gorinchem

Heb jij nog geen Moederdagcadeautje kunnen vinden? Op de Langendijk in Gorinchem vind je allerlei leuke winkeltjes en boetiekjes, zoals De Buurvrouw, Gusto, Dots.Conceptstore, Fairtrade cadeaus en Hofke's Antiek en Bloemen om jouw moeder zondag 8 mei extra in het zonnetje te zetten. Eigenlijk zijn moeders niet één dag per jaar de liefste, maar altijd, dus tijd om iets leuks te scoren!

Yvonne van De Buurvrouw geeft ons alvast wat tips. Met veel plezier runt ze twee winkels met moois van ver én van om de hoek. Dat laatste zie je ook terug in de samenwerking met bijvoorbeeld Sweet Ima voor een geweldig MoederWEEK cadeaupakket. Een tipje van de sluier? “Er zit in elk geval iets lekkers, iets leuks en iets moois in. Iets met sieraden, iets met een plantje en wat lekkers van Sweet Ima.”

“Eigenlijk is alles een cadeautje voor Moederdag”, zegt Yvonne. "Het is ook maar net waar je moeder van houdt. Moederdagaankopen zijn vaak last minute, maar zorg dat je dan voor iets origineels gaat. De ene moeder houdt van plantjes, de andere houdt van chocola. Zo kan je je moeder natuurlijk ook meenemen naar een high tea bij Sweet Ima, voor stoere moeders kan je ook bij De Buurman terecht, conceptstore Dots. heeft een aantal specifieke Moederdagcadeautjes uitgestald liggen en dan heb je nog Kaatje Jans voor wat lekkere dingen, zij hebben van kaas tot wijn tot bonbons. Op de Langendijk slaag je eigenlijk altijd.”

Wie echt groots uit wil pakken, maakt een combinatie van iets leuks én iets lekkers. Natuurlijk kan je je moeder ook meenemen voor een dagje eropuit in Gorinchem. “Ga uit eten bij De Knijp, met je moeder een stadswandeling maken en dan lekker een bakje koffie halen, wat lunchen, misschien nog een wijntje.. dan heb je zo een heel leuk dagje! Dat is heel leuk om te doen.”

Ladies day

Op zaterdag 7 mei kan je ook terecht in Piazza Center voor de Ladies day. Het middenplein van het winkelcentrum wordt deze dag omgetoverd tot heus Beautyplein. Laat je haar, make-up, nagels en huid verzorgen door professionals van Etos Piazza Center, Jacky's Nail&Beautysalon en Beautyhouse Van Huizen. Ook kinderen zijn welkom! Zij kunnen knutselen en zich laten schminken.

Benieuwd welke winkels je nog meer in Gorinchem kunt vinden? Bekijk hier ons winkeloverzicht.