7 x leuke kinderfeestjes in Gorinchem

Zoek je een leuk kinderfeestje in de omgeving van Gorinchem? Of je je partijtje nu hebt uitgesteld door corona of nog jarig moet worden, wij geven je vast inspiratie voor de leukste kinderfeestjes in Gorinchem. Sommige tips zijn zelfs gratis, dus er zit voor iedereen wat bij. Dat wordt nog moeilijk kiezen!  

Indoor spelen als een piraat

Klauteren door de touwen van een piratenschip, zoef… over de 8 meter hoge glijbaan weer naar beneden en op naar de scooters op de piratenracebaan. Voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar is Piratenland een echt avontuur waar ze zich urenlang kunnen vermaken; je hebt er daarna geen kind meer aan! Deze avontuurlijke speeltuin is overdekt, dus kan altijd. Voor kinderfeestjes zijn er verschillende piratenarrangementen met lekkere snacks én een cadeautje voor de jarige. Prijs vanaf € 12 p.p.

Je kinderfeestje vieren met Bowling en McDonald's

Bowlen én een Happy Meal: dat is dubbel feest! A15 Bowling en McDonald’s Gorinchem hebben samen een mooi arrangement. Vier je je fuif op woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag, dan kun je een uur bowlen bij A15 en krijg je er een beker ranja bij. Heb je honger gekregen van het bowlen? Dan is het tijd voor je Happy Meal met frisdrankje en een ijsje. En dat allemaal voor maar € 9,95 per kind.

Met open ogen door Gorinchem

Denk je dat geschiedenis saai is? Niet als je er een spel van maakt. De Puzzelwandeling is een actieve speurtocht voor kinderen vanaf 8 jaar. Spelenderwijs ontdekken ze de geschiedenis van de oude vestingstad. Bijvoorbeeld waar Hugo’s poortje is en hoe het vondelingenluikje werd gebruikt. Heb je de code gekraakt, dan verdien je een beloning. Een leuk, leerzaam én goedkoop kinderfeestje. Je koopt ‘m voor maar € 1 bij de VVV. Zo hou je geld over, bijvoorbeeld voor pannenkoeken!

Pannenkoekenhuis Frittella

Pannenkoeken doen het natuurlijk altijd goed op een kinderfeestje. Bij Frittella eet je superlekkere hartige, zoete, speciale en zelfs pizzapannenkoeken. Op verzoek ook gluten- of lactosevrij. En je helpt er ook nog mensen met een arbeidsbeperking mee, want Frittella is een leerwerkbedrijf van Syndion. Dubbel goed dus; niet voor niets de keus van Rob Geus! Ook leuk om te combineren met de puzzelwandeling door Gorinchem of de (gratis) speeltoestellen Buiten de Waterpoort.

Stairway to heaven: de Grote Toren beklimmen

Heb jij Gorinchem al eens van boven bekeken? Als je het durft, kun je met een gids helemaal naar de bovenste verdieping van de Grote Toren klimmen. Na 256 treden word je beloond met een adembenemend uitzicht over Gorinchem en de wijde omgeving. Bij helder weer zie je zelfs Rotterdam of Utrecht liggen. Daag je vriendjes of vriendinnetjes maar uit! Prijs: € 2,50 (8 t/m 12 jaar), € 3,50 (v.a. 13 jaar).

Allemaal beestjes

Op het mooiste eiland van Gorinchem staat het Natuurcentrum; een kinderboerderij en speeltuin ineen! Het eiland is gratis toegankelijk, dus je kunt er altijd terecht om echte boerderijdieren te knuffelen, voeren of verzorgen. Vanaf € 7,50 per kind zijn er diverse themafeestjes. Je krijgt een kist met alle materialen om te knutselen, spelletjes te doen of te speuren. Welke kies jij: Saar op Safari, Cowboys & Cowgirls of Boer Hendrik? Je bent ongeveer 2 uur bezig met de opdrachten en bij aankomst begin je met ranja en wat lekkers. Dat wordt een heerlijk middagje buiten spelen!