Valentijn!

Het is bijna Valentijnsdag, de dag van de vriendschap! Je hoeft niet in love te zijn voor een lief gebaar, iedereen kan wel wat liefde gebruiken. Wij hebben een aantal tips waar je iedereen mee kunt verrassen; je beste vriend(in), je broer of zus of je eigen partner. Dus, wie ga jij een glimlach bezorgen?

Overnachten in luxe en sfeer

Eindelijk zijn de winkels, musea en de horeca weer open. Dat maakt een citytrip naar Gorinchem natuurlijk veel leuker! En dan wil je ook een fijne plek om te overnachten. Dat lukt zeker in de drie City Apartments Gorinchem; ieder met een eigen sfeer en adembenemend uitzicht op de stad. Gastvrouw Roos regelt op verzoek ook nog een high-tea, privé-kok, historische stadswandeling of een potje golfen of tennissen. In de week van Valentijn krijg je als extra attentie lekkere brownies en een flesje wijn in het appartement.

Ook Logement Kortendyk verwent je graag op Valentijnsdag. Voor een romantisch verblijf in dit smaakvolle logement betaal je op 14 februari 10% minder én je wordt ontvangen met een flesje prosecco op tafel bij aankomst. Snel boeken dus!

Thuis romantisch uit eten

Met de traiteur box van Restaurant Metropole maak je het thuis wel heel romantisch! Een box vol liefde, waarmee je in een handomdraai een 4-gangendiner op tafel zet én de tafel romantisch dekt. Allemaal met lokale producten; vers en sympathiek! Bestel de box uiterlijk 10 februari, dan kun je ‘m op 12 februari afhalen.

Lekker zoet

Het leukste snoepwinkeltje van de stad pakt lekker uit op Valentijnsdag! Kiekeboe Snoepgoed heeft zelfs een speciale webshop voor Valentijn; goodie bags, brievenbushartjes, Valentijn lollies, kusjes en nog veel meer. Ideaal voor de liefde op afstand, maar je kunt natuurlijk ook gezellig naar de Burgstraat komen en je laten inspireren.

Olala valentijntjes

Chocola en Valentijn; dé perfecte combinatie! Olala Chocola maakt de lekkerste chocola voor jou. En speciaal voor Valentijn liggen deze heerlijke hartjes in de winkel. Nog leuker is zelf bonbons maken. Boek een van de leuke workshops en vier jullie vriendschap samen!

Ik lief jou

Zo lief! Studio Smalt laat regelmatig lieve berichtjes achter in de stad. Als je ze vindt, mag je ze meenemen. Ben jij ze niet tegengekomen? Niet erg, je kunt dit schattige kaartje 'Ik lief jou' ook kopen in haar webshop of bij De Buurvrouw. Stuur het naar iemand die je lief vindt of een compliment verdient. Wedden dat je een glimlach op zijn of haar gezicht tovert?

Valentijnboxen voor de tortelduifjes

Met wie wil jij wel een ontbijtje delen? Voor de tortelduifjes hebben Bakker Bas en Délifrance speciale Valentijnboxen gemaakt. Niet alleen lekker, maar ook nog eens heel erg mooi!

Je kunt ze bestellen, maar je kunt er ook één winnen. Hoe? Dat zie je in dit filmpje van Gorkum tv. Wel snel zijn…