Koop lokaal Gorcum

Support your locals! Kleine, lokale ondernemers geven kleur aan de stad, soms al generaties lang. Zij horen bij de stad en zorgen voor sfeer in de historische vesting. Ze sponsoren allerlei grote en kleine evenementen waar je vaak gratis naartoe kunt gaan. Zo dragen ze bij aan een levendige stad. De Zomerfeesten, Vestingjazz, carnaval, Sinterklaas, het Hippie Festival: zonder lokale ondernemers zijn er geen evenementen! Maar ze staan ook voor persoonlijke aandacht en service. En het is ook nog eens duurzaam.

Dus steun onze ondernemers en koop lokaal. Stadsgids Anika van der Kevie wijst je de weg. Iedere week wandelt ze door de stad en geeft tips over de leukste plekjes in Gorinchem! 

© De Vitamine Kantine

Een onverwachte samenwerking

Een restaurant beginnen in coronatijd, terwijl andere restaurants dicht zijn, dat is nogal wat! Toch zijn De Vitamine Kantine en Hotel Goud en Zilver de uitdaging aangegaan. Het mes snijdt aan twee kanten, vindt Bert: “Wij konden voor Marco al een straat met gasten aanbieden om te komen ontbijten en ik kan mijn gasten een ontbijt, lunch én diner aanbieden”.

Lees verder