Contentkalender 2022

Een aantal terugkerende items zijn de contentrubrieken, die verschillende keren per jaar een andere invulling krijgen. En daar hebben we jou bij nodig!

Contentrubrieken

Op pad met een local

Wat zijn de mooiste plekjes van Gorinchem volgens een Gorcumer? Waar brengen ze zelf graag hun vrije tijd door? In deze rubriek laten we een local aan het woord; een ondernemer, inwoner,  politicus, horecabaas, artiest, de burgemeester of misschien wel een Bekende Gorcumer.

De (Uit)tip van…

De redactie of een inwoner geeft leuke tips om te doen in Gorinchem. Wat is er bijvoorbeeld in de vakantie te doen, welk festival mag je zeker niet missen of een lijstje met favoriete hotspots.  

Vestingverhalen

In 2022 herdenken we de ‘geboorte van Nederland’ in 1572 en het ontstaan van de Oude Hollandse Waterlinie in het Rampjaar 1672. Beide gebeurtenissen zijn bepalend geweest voor het huidige Nederland en worden landelijk herdacht. Gorinchem stond als versterkte (vesting)stad steeds in het hart van de Nederlandse geschiedenis. Wij delen sterke verhalen en activiteiten rond dit thema.

Lijstjes: 5x….

In onze inspiratieblogs geven we tips om lekker te eten, leuke dingen te doen en te shoppen in Gorinchem.

Zoals 8x Stadswandeling door Gorinchem of 5x Griekse restaurants.

Bekijk hier de voorbeelden.

Doe je mee? 

Ben jij die Gorcumer die graag zijn favoriete plekjes deelt? Of een ondernemer met een leuk aanbod voor een van de geplande onderwerpen? De vlogger die iedereen enthousiast meeneemt in mooie verhalen, of vertel jij smeuïge verhalen over het Rampjaar? Deel het met ons via redactie@mooigorinchem.nl.

NB: de redactie maakt altijd een keuze die past bij de verhaallijnen van Gorinchem.